❤️❤️ Kære deltager i VALENTINMILEN ❤️❤️

10 km næsten flad rute, god vejrudsigt, varm kakao, kanelboller og flotte lodtrækningspræmier fra vores sponsorer, det er hvad der venter dig ved årets udgave af Valentinmilen arrangeret af SNIK Atletik søndag d. 16/2-2020

❤️❤️ STED: Start og mål på Dyrehavsbakken i Klampenborg – Dyrehavevej 62, 2930 Klampenborg – udlevering af startnumre sker ud for Restaurant Mad & Mat – gå til venstre når du fra parkeringspladsen kommer ind igennem den røde port og forsæt op ad bakken så finder du os. Se kort over ruten på nedenståene link

Valentinmilen kort

❤️❤️ TID: Løbet starter præcis kl. 11.00.

❤️❤️ STARTNUMRE: Det er muligt at hente dit startnummer fra kl. 10.00, husk at medtage din mail eller betalingsbekræftelse (gerne på mobil – der udsendes ikke yderligere information omkring startnummer mv. end den fremsendte mail)
Starttid og startnummer kommunikeres senest lørdag 15/2 kl 12:00 på e-mail.

Startnummeret er personligt og unikt, og skal fastgøres på forsiden af din løbebluse. Husk at intet startnummer eller forkert placering af startnummer betyder, at vi desværre ikke kan registrere din tid. Startnummeret skal bæres synligt på brystet for registrering af din tid.

Valentinmilen er et løb med enkeltstart, hvor løberne sendes afsted enkeltvis med 15 sekunders mellemrum, og hvor de hurtigste starter sidst – følg speakerens instruktioner så du starter korrekt.

Dit startnummer og den rækkefølge deltagerne sendes afsted i er afgjort ud fra den forventede gennemførelsestid som du angav ved tilmelding.

For at sikre, at alle får den bedste oplevelse før – under – og efter løbet, er det vigtigt at alle overholder starttiderne.

❤️❤️ Tidstagning: Der er elektronisk tidtagning med chip integreret i startnummeret.

❤️❤️ OmklædningDer findes ikke omklædningsfaciliteter, så kom omklædt, det er muligt på eget ansvar at lægge dit skiftetøj under et halvtag.

Der findes toiletter tæt på start og mål.

❤️❤️ RESULTAT: Resultatliste vil efter løbet kunne findes her på hjemmesiden

Vi glæder os til at se dig ❤️❤️

Mange hilsner

SNIK ATLETIK